Mieli vaeltaa ja ajatus pomppii aiheesta toiseen. Jännittää ja samalla tuntuu turvalliselta. Olen ensimmäistä kertaa vakituisesti töissä yksityisessä yrityksessä kymmenen vuoden rahoitusalan töiden jälkeen ja vieläpä omassa perheyrityksessämme. Joka päivä oppii niin paljon uutta, että hengästyttää kun ajattelee jo pelkästään tulevaa syksyä. Samalla tiedän, etten tekisi mitään muuta mieluummin.

 

Viime kesänä jätin taakseni pääkaupunkiseudun hulinan ja saavuin Rovaniemelle nauttimaan Lapin luonnosta noin vuodeksi, kunnes saisin urheiluhierojan opinnot suoritettua Lapin Urheiluopistossa. Toisin kävi. Koulutuksen sain toki suoritettua ja mielenkiintoinen koulu olikin, mutta en halunnutkaan lähteä enää takaisin etelään. Sen sijaan lähdin selvittämään voisiko aiemmasta koulutuksesta (KTM- & yrityspankkiiri-tutkinnot) sekä työkokemuksestani (10 vuotta rahoitusalalla) olla apuja paikallisille yrityksille. Työkaveri löytyi omasta perheestä ja niinpä teemme nyt töitä isäni kanssa.

 

Yhteistyön voimaan uskoen omaamme laajan verkoston eri alueiden asiantuntijoita, joilta löytyy tarvittaessa sitä osaamista, jossa olemme itse vielä oppilaina, ja päinvastoin. Siispä älä epäröi ottaa meihin yhteyttä kun kaipaat liiketoimintasi tueksi sparrauskaveria. Porukassa olemme ruukanneet tehdä hommia siihen malliin, että hommat onnistuvat!

 

Aurinkoista syksyn odotusta toivotellen,

Johanna Määttä